La veu β, la revista dels nostres alumnes de 1º B Batxillerat

la veu b

Enguany els alumnes de 1r de Batxillerat hem estudiat les tipologies textuals d’una maneradiferent i molt pràctica, mitjançant la creació de la nostra pròpia revista.

la veu bLa veu βeta, que ací podeu veure, és el resultat de l’esforç dels alumnes de 1r de Batxillerat B. En ella podreu trobar notícies, textos de divulgació científica, ressenyes, articles d’opinió, còmic, entrevistes, receptes i horòscop, entre altres.

A més, nosaltres mateixos hem format els equips de treball, amb un equip creatiu encarregat des del disseny o triar el nom, La Veu βeta (que fa referència a la lletra de la nostra classe i, alhora, és una picada d’ullet al fet que estudiem Ciències), fins a la maquetació; per descomptat, un equip d’edició i correcció, i fins i tot un equip de Making Of, encarregat de gravar a manera de documental el procés de realització i producció de la revista.

Hem treballat de valent, amb molta il·lusió, però també professionalitat, per a elaborar la nostra revista i esperem que gaudiu tant llegint-la com nosaltres creant-la.

Comments are closed.